Anmeldelser

5/5

Din anmeldelse

Laksesalat - Opskrift af Claus Holm

2 personer

Det skal du bruge

  • 300 g laks
  • 2 spsk. salt
  • 2 spsk. sukker
  • 1 citron
  • 1 stk. frisésalat eller andet
  • 50 g mandler røgede eller alm.
  • 1 lime
  • 1 avocado
  • 1 rødløg
  • 1 tak spidskommen
  • 1 spsk. små kapers
  • 2 spsk. skyr

Sådan gør du

  1. Rids laksen, gnid med salt og sukker samt saft og skal af en citron
  2. Lad det stå 20 min.
  3. Bages i ovn 10-12 min. 170 grader
  4. Pluk laksen
  5. Kom en klat skyr på tallerkenen og herpå salat - drys med nødder og kapers
  6. Flæk avocado, og smag til med spidskommen og lime (alternativt - køb et glas guacamole, og smag det til på samme måde)
  7. Fordel det på tallerkenen og sammen med den plukkede laks
  8. Løget skæres i fine tynde skiver eller hakkes.

Tip

Vi bruger laks, men du kan bruge rejer eller kylling - lige det du lyster, evt. en rest fra i går.

Tjek din fisk med vores Omega-3-beregner

Senest opdateret 28.06.2023