Rejesalat med asiatisk twist
6 portioner som forret.
Det skal du bruge
- 1/4 pk. tynde fuldkornsnudler (ca. 60 g)
- 400 g rejer
- 1 agurk (280 g)
- 1/4 – 1/2 cantaloupemelon (225 g melonkød uden skal)
- 1 mellemstort rødløg
- 1 rød chilipeber
- 1 potte frisk koriander Dressing
- 2 spsk. fed kokosmælk (80 %)
- 2 tsk. limejuice
- 2 tsk. sojasauce
- 2 tsk. sød chilisauce
- 1/2 tsk. sukker
Sådan gør du
- Kog fuldkornsnudlerne efter anvisning på pakken og afkøl dem.
- Skær agurk og melon i tern, rødløg i tynde skiver og chilipeber i meget små tern.
- Bland de afkølede nudler med rejer og grøntsager og anret salaten på et fad.
- Bland alle ingredienser til dressingen og smag til.
- Dryp dressingen over salaten eller server den til og pynt salaten med korianderblade.
Tip
Brug persille i stedet for koriander. Server salaten som let frokostret til 4 personer med et godt fuldkornsbrød til.
Tjek din fisk med vores Omega-3-beregner
Senest opdateret 28.06.2023