Røget laksemousse
3 personer
Ingredienser
- 1 stk. varmrøget peberlaks (ca. 110 g, når skindet er fjernet)
- 50 g friskost 4 %
- 2 tsk. ravigottesauce eller sød sennep
- 1/4 æble (30 g) i meget små tern
- 1 tsk. citronsaft
- 2 spsk. finthakket rødløg
- 1 1/2 spsk. hakket purløg
- 1 knivspids salt
Fremgangsmåde
- Fjern skindet fra laksen og kasser det. Mos den røgede laks med en gaffel og rør den sammen med friskost og ravigottesauce.
- Vend æbletern i citronsaft for at forhindre brunfarvning, tilsæt dem og rør resten af ingredienserne i lakseblandingen.
- Server laksemoussen som forret med salat og ristet brød eller brug den som pålæg til frokost.
Tjek din fisk med vores Omega-3-beregner
Senest opdateret 28.06.2023