Anmeldelser

0/5

Din anmeldelse

Stuvet spinat med pasta og røget makrel

2 personer

Det skal du bruge

  • 400g dybfrossen spinat
  • 1,5 dl minimælk
  • 1,5 dl Cremefine 7%
  • Revet skal af 1/2 økologisk citron
  • 1 knivspids revet muskatnød
  • Salt og peber
  • 1 spsk. Maizena til jævning
  • 250g fuldkornspasta
  • 200g røget pebermakrel

Pynt

  • Fine strimler citronskal

Sådan gør du

  1. Tø spinaten op, og pres 1 dl væde fra.
  2. Kom spinaten i en gryde sammen med 1 dl minimælk (gem 1/2 dl til jævning), Cremefine, revet citronskal og muskatnød. Kog spinaten i 2 minutter.
  3. Rør Maizena ud i den sidste halve deciliter minimælk og hæld jævningen i spinatstuvningen. Kog stuvningen i endnu 2 minutter, og smag til med salt og peber.
  4. Kog pastaen efter anvisning på pakken. Pluk makrellen i mindre stykker. Anret pasta, spinatstuvning og pebermakrel på tallerkener, og pynt med citronskal.

Tjek din fisk med vores omega-3-beregner

Tip

Udskift den røgede makrel med røget laks eller ørred.

Senest opdateret 05.06.2024

Hvad synes du om opskriften?

Vi vil gerne høre, hvad du synes om opskriften. Skriv en kommentar – og måske har du et godt tip til andre, der vil prøve den? Bemærk, at din kommentar ikke besvares af Gigtforeningen.

Skriv kommentar

Navn skal udfyldes
Din kommentar skal udfyldes
Hak ved brugerbetingelser skal udfyldes

Kommentarer