Anmeldelser

5/5

Din anmeldelse

Stuvet spinat med pasta og røget makrel

2 personer

Det skal du bruge

  • 400g dybfrossen spinat
  • 1,5 dl minimælk
  • 1,5 dl Cremefine 7%
  • Revet skal af 1/2 økologisk citron
  • 1 knivspids revet muskatnød
  • Salt og peber
  • 1 spsk. Maizena til jævning
  • 250g fuldkornspasta
  • 200g røget pebermakrel

Pynt

  • Fine strimler citronskal

Sådan gør du

  1. Tø spinaten op, og pres 1 dl væde fra.
  2. Kom spinaten i en gryde sammen med 1 dl minimælk (gem 1/2 dl til jævning), Cremefine, revet citronskal og muskatnød. Kog spinaten i 2 minutter.
  3. Rør Maizena ud i den sidste halve deciliter minimælk og hæld jævningen i spinatstuvningen. Kog stuvningen i endnu 2 minutter, og smag til med salt og peber.
  4. Kog pastaen efter anvisning på pakken. Pluk makrellen i mindre stykker. Anret pasta, spinatstuvning og pebermakrel på tallerkener, og pynt med citronskal.

Tjek din fisk med vores omega-3-beregner

Tip

Udskift den røgede makrel med røget laks eller ørred.

Senest opdateret 05.06.2024