Stuvet spinat med pasta og røget makrel
2 personer
Det skal du bruge
- 400g dybfrossen spinat
- 1,5 dl minimælk
- 1,5 dl Cremefine 7%
- Revet skal af 1/2 økologisk citron
- 1 knivspids revet muskatnød
- Salt og peber
- 1 spsk. Maizena til jævning
- 250g fuldkornspasta
- 200g røget pebermakrel
Pynt
- Fine strimler citronskal
Sådan gør du
- Tø spinaten op, og pres 1 dl væde fra.
- Kom spinaten i en gryde sammen med 1 dl minimælk (gem 1/2 dl til jævning), Cremefine, revet citronskal og muskatnød. Kog spinaten i 2 minutter.
- Rør Maizena ud i den sidste halve deciliter minimælk og hæld jævningen i spinatstuvningen. Kog stuvningen i endnu 2 minutter, og smag til med salt og peber.
- Kog pastaen efter anvisning på pakken. Pluk makrellen i mindre stykker. Anret pasta, spinatstuvning og pebermakrel på tallerkener, og pynt med citronskal.
Tjek din fisk med vores omega-3-beregner
Tip
Udskift den røgede makrel med røget laks eller ørred.
Senest opdateret 05.06.2024