Tunsalat - Opskrift af Claus Holm
Det skal du bruge
- 1 dåse god tun i olie
- 10 små kogte kartofler delt
- 2 æg kogt 6 min og delt
- 2 spsk sennep
- 1 dl oliven olie
- Salt og peber
- 10 friske ærtebælge
- 1 citron
- 5 sorte oliven, snittede
- 2 stk grønne asparges- snittes tyndt og skråt
- 4 små tomater skåret i både
- 1/2 Iceberg eller spidskål
- 1-2 forårsløg skøret tyndt
- 1-2 gulerødder skåret
- 1 rød grape pillet (alternativt en håndfuld ribs)
- 1 rødløg pillet og skåret i både
- Frisk dild
- Skyr og sennep til dressing
Sådan gør du
- Olien hældes fra tunen, og tunen plukkes.
- Kartofler og æg deles og blandes med tunen.
- Sennep, oliven olie, salt og peber røres sammen og hældes over.
- Ærtebælgene plukkes og ærterne blandes i.
- Pres saften fra citronen ud over og bland de øvrige ingredienser i salaten.
- Til sidst blandes skyr og sennep til en dressing der topper salaten, sammen med frisk dild.
Tjek din fisk med vores Omega-3-beregner
Senest opdateret 28.06.2023