Anmeldelser

0/5

Din anmeldelse

Andeconfit - Opskrift af Claus Holm

Det skal du bruge

  • 1 dåse andeconfit (syltede andelår, købes i dåser)
  • 1 appelsin
  • 1 bakke friske brombær
  • Groft salt
  • 2 spsk. dijon sennep
  • 1 dl olivenolie eller rapsolie
  • 1 pose grønkål
  • Frisk salvie eller timian, du bestemmer

Sådan gør du

  1. Andelår lægges i bradepande – ind i ovn 20 minutter 200 grader.
  2. Pluk grønkål eller køb det snittet – rør appelsinsaft, sennep og olie sammen – hæld det henover kålen og lad det trække (man kan blanchere kålen forinden).
  3. Lige før lårene er færdige – lægges kål på et fad – her på rives appelsinskal – og de halve brombær fordeles. Hæld lidt fedt fra andelårene over og drys med friske krydderurter.

Tip

Har du lyst, kan du riste en brik kikærter af i lidt karry og drysse på. Mandariner i både er også et scoop til denne ret!

 

Senest opdateret 18.12.2024