Anmeldelser

0/5

Din anmeldelse

Chili con kylling

4 personer

Det skal du bruge

  • 1 spsk. flydende fedtstof
  • 1 stort løg
  • 1 stor rød peberfrugt
  • 1 stor gul peberfrugt
  • 1 fed hvidløg
  • ½ rød chilipeber
  • 300g kyllingekød i tern
  • 1 ds. hakkede tomater
  • 1 ds. kidneybønner
  • ½ dl tomatketchup
  • ½ dl vand
  • 2 tsk. tørret oregano
  • 1/3 tsk. stødt spidskommen
  • ¼ – ½ tsk. sukker
  • Salt og peber

Tilbehør

  • Brune parboiled ris
  • Grøn salat
  • Græsk yoghurt 2%

Sådan gør du

  1. Skær løg og peberfrugter i store tern. Hak hvidløg og chilipeber fint. Svits grøntsagerne i fedtstoffet. Tilsæt kyllingekødet, og svits det med i nogle minutter.
  2. Hæld vandet fra kidneybønnerne, og kom dem i gryden. Tilsæt hakkede tomater, tomatketchup, vand, oregano og mspidskommen. Lad retten koge 10–15 minutter. Smag til med sukker, salt og peber.
  3. Kog risene efter anvisning på pakken. Server Chili con kylling med ris, grøn salat og evt. en skefuld græsk yoghurt.
Senest opdateret 14.11.2024