Chili con kylling
4 personer
Det skal du bruge
- 1 spsk. flydende fedtstof
- 1 stort løg
- 1 stor rød peberfrugt
- 1 stor gul peberfrugt
- 1 fed hvidløg
- ½ rød chilipeber
- 300g kyllingekød i tern
- 1 ds. hakkede tomater
- 1 ds. kidneybønner
- ½ dl tomatketchup
- ½ dl vand
- 2 tsk. tørret oregano
- 1/3 tsk. stødt spidskommen
- ¼ – ½ tsk. sukker
- Salt og peber
Tilbehør
- Brune parboiled ris
- Grøn salat
- Græsk yoghurt 2%
Sådan gør du
- Skær løg og peberfrugter i store tern. Hak hvidløg og chilipeber fint. Svits grøntsagerne i fedtstoffet. Tilsæt kyllingekødet, og svits det med i nogle minutter.
- Hæld vandet fra kidneybønnerne, og kom dem i gryden. Tilsæt hakkede tomater, tomatketchup, vand, oregano og mspidskommen. Lad retten koge 10–15 minutter. Smag til med sukker, salt og peber.
- Kog risene efter anvisning på pakken. Server Chili con kylling med ris, grøn salat og evt. en skefuld græsk yoghurt.
Senest opdateret 14.11.2024