Anmeldelser

3/5

Din anmeldelse

Citron-kyllingelår - Opskrift af Claus Holm

Det skal du bruge

  • 6 stk. kyllingelår
  • 2 stk. citroner
  • Salt og peber
  • 1 pose rosenkål
  • 1 bøtte peberrod
  • 2 stk. porrer
  • 1 dl vindruekerne olie
  • 1 spsk. estragon
  • 1 spsk. honning
  • Dijon sennep

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 180 grader. Vend kyllingen med saften fra 1-2 halve citroner og estragon, salt og peber og hæld olie ved. I samme fad lægger du skyllede og hele rosenkål, sammen med porrer, der er renset og delt i tre, samt et par halve citroner.
  2. Alt bages i ovnen i 25 minutter og ved anretning flækkes rosenkål – der kommes citron og honning over samt salt og peber – og drys med frisk peberrod. Anret med lidt sennep på tallerkenen.

Til denne ret kan du spise kartofler.

Bliv klog på antiinflammatorisk kost og antiinflammatorisk livsstil

Senest opdateret 28.06.2023