Citron-kyllingelår - Opskrift af Claus Holm
Det skal du bruge
- 6 stk. kyllingelår
- 2 stk. citroner
- Salt og peber
- 1 pose rosenkål
- 1 bøtte peberrod
- 2 stk. porrer
- 1 dl vindruekerne olie
- 1 spsk. estragon
- 1 spsk. honning
- Dijon sennep
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader. Vend kyllingen med saften fra 1-2 halve citroner og estragon, salt og peber og hæld olie ved. I samme fad lægger du skyllede og hele rosenkål, sammen med porrer, der er renset og delt i tre, samt et par halve citroner.
- Alt bages i ovnen i 25 minutter og ved anretning flækkes rosenkål – der kommes citron og honning over samt salt og peber – og drys med frisk peberrod. Anret med lidt sennep på tallerkenen.
Til denne ret kan du spise kartofler.
Bliv klog på antiinflammatorisk kost og antiinflammatorisk livsstil
Senest opdateret 28.06.2023