Anmeldelser

3,5/5

Din anmeldelse

Flæskesteg - Opskrift af Claus Holm

Det skal du bruge

  • 1,5 kilo flæskesteg
  • Salt
  • Laurbærblade
  • 1 lille rødkål
  • Hasselnødder i flager
  • 1 stk. appelsin
  • Salt og peber
  • 2 spsk. akaciehonning
  • 2 spsk. teriyaki
  • Frisk estragon

Sådan gør du

  1. Sæt flæskestegen ind i ovnen, 1,5 time ved 110 grader - med laurbær i rillerne og groft salt på toppen - og derefter 15-20 minutter ved 230 grader eller indtil sværene popper.
    Sammen med stegen lægges den flækkede kål, der er har fået saft og skal af appelsinen og teriyaki hældt over.
  2. Når det kommer ud flækkes kålen endnu engang, drysses med hasselnødder, appelsinsaft og frisk estragon
  3. Du kan servere bagte eller kogte kartofler, der klemmes og overhældes med brunet smør og honning – groft salt på toppen.

Bliv klog på antiinflammatorisk kost og antiinflammatorisk livsstil

 

 

Senest opdateret 28.06.2023