Anmeldelser

4/5

Din anmeldelse

Gullaschsuppe

Til 4 personer

Det skal du bruge

  • 1 stort løg (130 g)
  • 1 rød peberfrugt (125 g)
  • 1 gul peberfrugt (125 g)
  • 400 g kartofler
  • 1 spsk. flydende fedtstof
  • 500 g hakket oksekød
  • 1 ds. flåede, hakkede tomater
  • 2 spsk. eddike
  • 1 spsk. sød paprika
  • 1 tsk. merian eller oregano
  • 2 tsk. salt
  • Peber
  • 1,5 l vand
  • 1 tsk. hel kommen
  • Plus en tepose

Jævning

  • 3/4 dl vand
  • 3 spsk. hvedemel

Sådan gør du

  1. Rengør grøntsagerne. Skær løg, peberfrugter og kartofler i mundrette tern og sæt dem til side, mens kødet brunes.
  2. Svits oksekødet i en stor gryde, til kødet er findelt. Tilsæt løg, peberfrugter, kartofler, flåede tomater, eddike, sød paprika, merian/oregano, salt, peber og vand. Læg den hele kommen i teposen, luk posen og sænk den ned i suppen, så den kan give smag. Lad suppen koge ved svag varme i 20 minutter. Tag posen med kommen op og kassér den.
  3. Ryst en meljævning og hæld den i suppen under omrøring. Lad suppen koge endnu fem minutter. Smag til med salt og peber. Server med groft brød.

Bliv klog på antiinflammatorisk kost og antiinflammatorisk livsstil

Senest opdateret 28.06.2023