Kylling med nye kartofler - Opskrift af Claus Holm
2 personer
Det skal du bruge
- 2 stk. kyllingebryst delt i tre stykker pr. bryst
- Salt, peber og vindruekerneolie
- 200 gram nye små kartofler
- 1 squash
- Lidt frisk timian
- 1 citron
- 2 stk. hvide asparges
Sådan gør du
- De delte kyllingebryster, som er skåret som tre små medaljoner, ristes af på en pande, cirka 3 min på hver side.
- Krydres med salt og peber.
- På samme pande kommer de flækkede kartofler og de skrællede asparges.
- Sæt panden i ovnen ved 170 grader i cirka 10-12 min.
- Squash skæres eller rives og fordeles på tallerkenerne. Citronsaft og lidt olie dryppes henover.
- Drys med timian og fordel kylling og grønt smukt.
Tip! Det grønne kan få lidt olivenolie eller balsamico - Holm er også tosset med parmesan.
Senest opdateret 28.06.2023