Anmeldelser

5/5

Din anmeldelse

Kylling med nye kartofler - Opskrift af Claus Holm

2 personer

Det skal du bruge

  • 2 stk. kyllingebryst delt i tre stykker pr. bryst
  • Salt, peber og vindruekerneolie
  • 200 gram nye små kartofler
  • 1 squash
  • Lidt frisk timian
  • 1 citron
  • 2 stk. hvide asparges

Sådan gør du

  • De delte kyllingebryster, som er skåret som tre små medaljoner, ristes af på en pande, cirka 3 min på hver side.
  • Krydres med salt og peber.
  • På samme pande kommer de flækkede kartofler og de skrællede asparges.
  • Sæt panden i ovnen ved 170 grader i cirka 10-12 min.
  • Squash skæres eller rives og fordeles på tallerkenerne. Citronsaft og lidt olie dryppes henover.
  • Drys med timian og fordel kylling og grønt smukt.

Tip! Det grønne kan få lidt olivenolie eller balsamico - Holm er også tosset med parmesan.

Senest opdateret 28.06.2023