Porrefrikadeller
4–6 personer
Ingredienser
- 500 g hakket svinekød, 6–10 % fedt
- 1 porre (150 g renset)
- 3/4 dl rasp
- 2 dl vand
- 1 æg
- 1 tsk. salt
- 1/4 tsk. peber
- 1/2 tsk. karry
- Flydende fedtstof til stegning
Sådan gør du
- Skær porren i helt tynde ringe og kom den i en røreskål.
- Rør porre, rasp, vand, æg, salt, peber og karry sammen, til raspen har opsuget så megen væde, at den ikke klumper. Brug gerne en røremaskine.
- Tilsæt hakket svinekød og rør farsen sammen.
- Form farsen til frikadeller og steg dem på begge sider til de er lysebrune og møre, eller læg frikadellerne på en bageplade med bagepapir.
- Steg frikadellerne i ovnen ved 200 °C i ca. 35 minutter.
Bliv klog på antiinflammatorisk kost og antiinflammatorisk livsstil
Senest opdateret 28.06.2023