Anmeldelser

4/5

Din anmeldelse

Porrefrikadeller

4–6 personer

Ingredienser

  • 500 g hakket svinekød, 6–10 % fedt
  • 1 porre (150 g renset)
  • 3/4 dl rasp
  • 2 dl vand
  • 1 æg
  • 1 tsk. salt
  • 1/4 tsk. peber
  • 1/2 tsk. karry
  • Flydende fedtstof til stegning

Sådan gør du

  • Skær porren i helt tynde ringe og kom den i en røreskål.
  • Rør porre, rasp, vand, æg, salt, peber og karry sammen, til raspen har opsuget så megen væde, at den ikke klumper. Brug gerne en røremaskine.
  • Tilsæt hakket svinekød og rør farsen sammen.
  • Form farsen til frikadeller og steg dem på begge sider til de er lysebrune og møre, eller læg frikadellerne på en bageplade med bagepapir.
  • Steg frikadellerne i ovnen ved 200 °C i ca. 35 minutter.

Bliv klog på antiinflammatorisk kost og antiinflammatorisk livsstil

Senest opdateret 28.06.2023