Sommer-Schnitzel à la Holm
Til 2 personer.
Det skal du bruge
- 1 stk. rabarber i stykker på 3 cm
- 4 stk. skinkeschnitzel
- Salt, peber og olie
- 1 dl hyldeblomstsaft
- 1 citron
- 1 bundt grønne asparges
- 1 rødløg i skiver
- 1-2 laurbærblade
- 1 bakke små tomater i farver
- 50 g revet parmesan eller mozzarella
Tip! Friske kogte kartofler, de små æggeblomme, som dukker op er verdensklasse.
Bliv klog på antiinflammatorisk kost og antiinflammatorisk livsstil
Sådan gør du
- Asparges skæres skråt og bunden fjernes.
- Rist schnitzlerne af på den ene side på en pande, 3 min. ved høj varme, krydres med salt og peber.
- Vendes og tilsættes hyldeblomst og saft/skal af citron - vendes med halve tomater og asparges ca. 3 min.
- Kom kødet på tallerkenen.
- Kom grønt over.
- Hæld saften fra panden over og drys med revet parmesan.
- Pynt med fine rå løgringe.
Top gerne med friske krydderurter.
Se Claus Holm lave retten step by step
Her kan du se en film – for at kunne afspille den, skal du tillade alle cookies
Klik her for at tillade cookies
Senest opdateret 28.06.2023