Anmeldelser

2,7/5

Din anmeldelse

Sommer-Schnitzel à la Holm

Til 2 personer.

Det skal du bruge

  • 1 stk. rabarber i stykker på 3 cm
  • 4 stk. skinkeschnitzel
  • Salt, peber og olie
  • 1 dl hyldeblomstsaft
  • 1 citron
  • 1 bundt grønne asparges
  • 1 rødløg i skiver
  • 1-2 laurbærblade
  • 1 bakke små tomater i farver
  • 50 g revet parmesan eller mozzarella

Tip! Friske kogte kartofler, de små æggeblomme, som dukker op er verdensklasse.

Bliv klog på antiinflammatorisk kost og antiinflammatorisk livsstil

Sådan gør du

  1. Asparges skæres skråt og bunden fjernes.
  2. Rist schnitzlerne af på den ene side på en pande, 3 min. ved høj varme, krydres med salt og peber.
  3. Vendes og tilsættes hyldeblomst og saft/skal af citron - vendes med halve tomater og asparges ca. 3 min.
  4. Kom kødet på tallerkenen.
  5. Kom grønt over.
  6. Hæld saften fra panden over og drys med revet parmesan.
  7. Pynt med fine rå løgringe.

Top gerne med friske krydderurter.

Se Claus Holm lave retten step by step

Her kan du se en film – for at kunne afspille den, skal du tillade alle cookies
Klik her for at tillade cookies

Senest opdateret 28.06.2023