Anmeldelser

4/5

Din anmeldelse

Stegte andebryst - Opskrift af Claus Holm

Det skal du bruge

  • 2 stk. andebryst
  • 1 pose rosenkål
  • 10 små kartofler delt
  • 1 lille pose grønkål
  • 1 appelsin
  • 1 dl rapsolie
  • 1 citron
  • 1 knivspids kardemomme
  • Salt og peber

Sådan gør du

  1. Læg rosenkål, kartofler der er delt samt stykker af grønkål i et fad og læg her på andebrysterne. Sæt det i ovnen i 22 minutter ved 200 grader.
  2. Når det kommer ud – rives citron og appelsin over. Saft af begge blandes i en skål med olie, kardemomme, salt og peber og hældes over grøntsagerne.
  3. Andebrysterne skæres i skiver og krydres let med salt og peber.
Senest opdateret 18.12.2024