Stegte andebryst - Opskrift af Claus Holm
Det skal du bruge
- 2 stk. andebryst
- 1 pose rosenkål
- 10 små kartofler delt
- 1 lille pose grønkål
- 1 appelsin
- 1 dl rapsolie
- 1 citron
- 1 knivspids kardemomme
- Salt og peber
Sådan gør du
- Læg rosenkål, kartofler der er delt samt stykker af grønkål i et fad og læg her på andebrysterne. Sæt det i ovnen i 22 minutter ved 200 grader.
- Når det kommer ud – rives citron og appelsin over. Saft af begge blandes i en skål med olie, kardemomme, salt og peber og hældes over grøntsagerne.
- Andebrysterne skæres i skiver og krydres let med salt og peber.
Min kone elsker lige en bette klat smør til, lyder det fra Claus Holm.
Bliv klog på antiinflammatorisk kost og antiinflammatorisk livsstil
Senest opdateret 28.06.2023