Suppe med masser af grønt og et spark fra Thailand - Opskrift af Claus Holm
Til 2 personer
Sværhedsgrad: Ret nemt
Forberedelse: 15 minutter
Tilberedning: Maks. 20 minutter
Koster omkring 80 kr. til 2 personer
Det skal du bruge
- 1 pose frossen hønse- eller oksekødsuppe
- 3-400 gram blandede grøntsager – du bestemmer selv hvilke
- 1 pk. fuldkornsnudler
- 1 tsk. frisk ingefær
- 1 fed hvidløg
- 1 pose frisk øko-spinat
- 4 stk. champignon
- 1 lime
- Salt og peber
- 2 æg (rå)
- 2 tsk. kinesisk soya
- Evt. frisk mynte og/eller chili
Sådan gør du
- Suppen koges i 5 min. sammen med ingefær, hvidløg og evt. chili – alt fint snittet.
- Tilsæt champignoner og de frosne grøntsager.
- Lad det snurre i 10 min.
- Slå to rå æg ned i suppen – lad det koge op og rør rundt.
- Vend med den friske spinat og nudlerne og smag til med soya, limesaft, salt, peber og evt. frisk mynte.
Bliv klog på antiinflammatorisk kost og antiinflammatorisk livsstil
Senest opdateret 28.06.2023