Anmeldelser

2,9/5

Din anmeldelse

Suppe med masser af grønt og et spark fra Thailand - Opskrift af Claus Holm

Til 2 personer

Sværhedsgrad: Ret nemt
Forberedelse: 15 minutter
Tilberedning: Maks. 20 minutter

Koster omkring 80 kr. til 2 personer

Det skal du bruge

  • 1 pose frossen hønse- eller oksekødsuppe
  • 3-400 gram blandede grøntsager – du bestemmer selv hvilke
  • 1 pk. fuldkornsnudler
  • 1 tsk. frisk ingefær
  • 1 fed hvidløg
  • 1 pose frisk øko-spinat
  • 4 stk. champignon
  • 1 lime
  • Salt og peber
  • 2 æg (rå)
  • 2 tsk. kinesisk soya
  • Evt. frisk mynte og/eller chili

Sådan gør du

  • Suppen koges i 5 min. sammen med ingefær, hvidløg og evt. chili – alt fint snittet.
  • Tilsæt champignoner og de frosne grøntsager.
  • Lad det snurre i 10 min.
  • Slå to rå æg ned i suppen – lad det koge op og rør rundt.
  • Vend med den friske spinat og nudlerne og smag til med soya, limesaft, salt, peber og evt. frisk mynte.

Bliv klog på antiinflammatorisk kost og antiinflammatorisk livsstil

Senest opdateret 28.06.2023