Anmeldelser

1/5

Din anmeldelse

Gnocchi med grøntsager

1 person

Det skal du bruge

  • 100 g broccoli
  • 100 g gul peber
  • 100 g cherrytomater
  • 1 fed hvidløg
  • 100 g edamamebønner
  • 1 tsk. olivenolie
  • 150 g gnocchi
  • 1/2 dl hvidvin (eller vand)
  • Salt og peber
  • 100 g hytteost
  • Pynt: Frisk basilikum

Sådan gør du

  1. Del broccoli i små buketter og skær peberfrugt i tern. Hak hvidløg fint.
  2. Kom olien på en pande og svits broccoli, gul peber, cherrytomater og edamamebønner i to minutter ved høj varme.
  3. Tilsæt hvidløg, gnocchi, hvidvin, salt og peber. Læg låg eller stanniol over panden, skru ned for varmen og steg retten i fem minutter ved middel varme, til gnocchierne er blevet bløde.
  4. Vend hytteost i grøntsagerne og smag til med salt og peber. Pynt med basilikum og servér.
Senest opdateret 18.12.2024