Gnocchi med grøntsager
1 person
Det skal du bruge
- 100 g broccoli
- 100 g gul peber
- 100 g cherrytomater
- 1 fed hvidløg
- 100 g edamamebønner
- 1 tsk. olivenolie
- 150 g gnocchi
- 1/2 dl hvidvin (eller vand)
- Salt og peber
- 100 g hytteost
- Pynt: Frisk basilikum
Sådan gør du
- Del broccoli i små buketter og skær peberfrugt i tern. Hak hvidløg fint.
- Kom olien på en pande og svits broccoli, gul peber, cherrytomater og edamamebønner i to minutter ved høj varme.
- Tilsæt hvidløg, gnocchi, hvidvin, salt og peber. Læg låg eller stanniol over panden, skru ned for varmen og steg retten i fem minutter ved middel varme, til gnocchierne er blevet bløde.
- Vend hytteost i grøntsagerne og smag til med salt og peber. Pynt med basilikum og servér.
Senest opdateret 18.12.2024