Anmeldelser

5/5

Din anmeldelse

Grøntsagslasagne - Opskrift af Claus Holm

Til 4 personer

Det skal du bruge

  • 4 stk. hvide asparges – skrælles og ristes på panden hele
  • 1 aubergine – deles i 8 små både – steges på pande
  • 1 squash rives
  • 6 grønne asparges
  • 1 glas tofu
  • 2 fed hvidløg
  • 2 løg – deles og steges på pande
  • 1 brik økologiske kikærter
  • 1 bundt sommerløg
  • Salt – peber – olie
  • Friske krydderurter og blomster fra haven
  • 1 dl rapsolie
  • 1 bakke små tomater i forskellige farver
  • 1-2 spidskål
  • 1 bakke nye kartofler
  • 1 pose spinat
  • 1-2 spsk. røget paprika
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 pakke pankorasp

Sådan gør du

  1. Vi steger de hvide asparges af sammen med løg og aubergine – godt med farve.
  2. Rist spinat af i olien – krydres med spidskommen.
  3. De friske krydderurter plukkes og blandes i – gem nogen til pynt.
  4. Spidskål deles i 2, den ene del steges og den anden del blancheres.
  5. Kartofler koges i vand med krydderurter og salt 13 minutter.
  6. Kikærter blandes i de kogte kartofler – smages til med røget paprika.
  7. De grønne asparges bruges rå.
  8. Kom de blancherede kålblade i bunden af et fad – så bygger du din lasagne op med alle vores grøntsager – kommer tofu imellem.
  9. Kartofler og kikærter i midten sådan cirka.
  10. Slut med kålblade – riv squash over – sammen med panko – sættes i ovn og bages ved 200 grader til den er gylden, cirka 30 min.

Pynt gerne med friske blomster fra haven og de farverige tomater. Servér evt. en frisk salat til.

Senest opdateret 28.06.2023