Anmeldelser

3,5/5

Din anmeldelse

Kokosdahl med kikærter - Opskrift fra Sano

Til 4 personer

Det skal du bruge

  • Olivenolie
  • 1 løg
  • 2 hvidløgsfed
  • 1 spsk. karry
  • 1 tsk. chili
  • 100 g rå røde linser
  • 200 ml kokosmælk light
  • Ca. 200 ml grønsagsbouillon
  • 1 ds. kogte kikærter
  • Salt og peber

Topping

  • Saft af 1 lime
  • 100 g hakket, ristet nødder (f.eks. cashew, hasselnød, mandel)
  • Lidt frisk koriander eller hakket purløg

Sådan gør du

  1. Linserne skylles 2-3 gange i koldt vand.
  2. Løg, hvidløg, karry og chili ristes i en gryde sammen med lidt olivenolie i 4-5 min. til krydderierne begynder at dufte. Linserne, kokosmælk og ½ af grønsagsbouillonen tilsættes. Retten koger 20- 30 min. til linserne er møre. Undervejes røres der i gryden og der tilsættes grønsagsbouillon efter behov, hvis linserne har optaget væsken. Kikærterne koger med de sidste 5 min.
  3. Anrettes med limesaft, nødder, koriander og forårsløg.
  4. Kan evt. serveres med et stykke dampet eller stegt fisk til.

Tjek din fisk med vores Omega-3-beregner

Senest opdateret 18.12.2024