Cheesecake-is
Ca. 1 liter
Det skal du bruge
- 4 æggeblommer
- 150 g sukker
- 300 g friskost naturel (flødeost light)
- 2 spsk. citronsaft
- Revet skal af en citron
- 2,5 dl piskefløde
- 6 Digestive fuldkornskiks
- 1 dl blåbærmarmelade
Sådan gør du
- Pisk æggeblommer og sukker skummende. Tilsæt friskost, saften og skallen fra citronen og rør cremen, til den er ensartet.
- Pisk fløden og knus kiksene i små stykker. Vend flødeskum og kiks i ostecremen og hæld massen i en isform. Frys isen i ca. 12 timer.
- Tag isen ud og fordel blåbærmarmeladen oven på den. Frys den igen i mindst fire timer.
Tip
Skift blåbærmarmeladen ud med din yndlingsmarmelade eller årstidens friske frugt.
Bliv klog på antiinflammatorisk kost og antiinflammatorisk livsstil
Senest opdateret 28.06.2023