Anmeldelser

0/5

Din anmeldelse

Cheesecake-is

Ca. 1 liter

Det skal du bruge

  • 4 æggeblommer
  • 150 g sukker
  • 300 g friskost naturel (flødeost light)
  • 2 spsk. citronsaft
  • Revet skal af en citron
  • 2,5 dl piskefløde
  • 6 Digestive fuldkornskiks
  • 1 dl blåbærmarmelade

Sådan gør du

  1. Pisk æggeblommer og sukker skummende. Tilsæt friskost, saften og skallen fra citronen og rør cremen, til den er ensartet.
  2. Pisk fløden og knus kiksene i små stykker. Vend flødeskum og kiks i ostecremen og hæld massen i en isform. Frys isen i ca. 12 timer.
  3. Tag isen ud og fordel blåbærmarmeladen oven på den. Frys den igen i mindst fire timer.

Tip

Skift blåbærmarmeladen ud med din yndlingsmarmelade eller årstidens friske frugt.

Bliv klog på antiinflammatorisk kost og antiinflammatorisk livsstil

Senest opdateret 28.06.2023