Fuldkornsspeltboller - langtidshævede
10 stk.
Det skal du bruge
- 4 dl vand
- 1 dl yoghurt naturel
- 10 g gær
- 60 g hørfrø
- 300 g fuldkornsspeltmel
- 100 g hvedemel
- 1 tsk. salt
Sådan gør du
- Hæld vand og yoghurt i en skål og opløs gæren i den kolde væske.
- Tilsæt hørfrø, fuldkornsspeltmel, hvedemel og salt og rør dejen på røremaskinen i 10 min.
- Dæk skålen med plastfilm og sæt dejen til hævning i køleskabet i mindst 8 timer og gerne natten over.
- Læg bagepapir på en bageplade og sæt bollerne på pladen med en grydeske. Lad dem hæve endnu 20 min. ved stuetemperatur.
- Bag bollerne ved 200 grader i ca. 20 minutter.
Bliv klog på antiinflammatorisk kost og antiinflammatorisk livsstil
Senest opdateret 28.06.2023