Havrevafler
6-8 stk.
Det skal du bruge
- 2 dl havregryn
- 3 dl minimælk
- 2 æg
- 2 dl yoghurt naturel
- 1 dl sukker
- 3 dl hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- 3/4 tsk. kardemomme
- 1 dl flydende fedtstof
Sådan gør du
- Rør havregryn og minimælk sammen i en skål og lad det hvile 30 min.
- Tilsæt æg, yoghurt, sukker, hvedemel, bagepulver, kardemomme og flydende fedtstof og rør dejen sammen. Lad den hvile i 15 min.
- Bag vaflerne gyldne på et vaffeljern med non-stick belægning. Du skal ikke bruge ekstra fedtstof til bagningen.
- Spis vaflerne som de er, eller server dem med syltetøj og skyr, creme fraiche eller vaniljeis. Frisk frugt og flødeskum smager også godt til.
Bliv klog på antiinflammatorisk kost og antiinflammatorisk livsstil
Tip
Vaflerne kan fryses og lunes på brødristeren som et hurtigt mellemmåltid.
Senest opdateret 28.06.2023