Anmeldelser

3/5

Din anmeldelse

Hindbærmuffins med lakrids

12 stk. 

Det skal du bruge

  • 2 æg
  • 125 g sukker
  • 0,5 dl flydende fedtstof
  • 1,5 dl yoghurt naturel
  • 175 g hvedemel
  • 100 g fuldkornsspeltmel
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 2 tsk. bagepulver
  • 2 tsk. rålakridspulver eller 50 g hakkede nødder 
  • 250 g hindbær, friske eller frosne

Sådan gør du

  1. Pisk æg og sukker skummende. Rør flydende fedtstof og yoghurt i.
  2. Tilsæt hvedemel, fuldkornsspeltmel, vaniljesukker, bagepulver og rålakridspulver eller hakkede nødder og rør dejen sammen til en ensartet masse. Vend forsigtigt hindbærrene i.
  3. Fyld dejen i 12 muffinforme og bag ved 200 °C i 20–25 minutter.

Bliv klog på antiinflammatorisk kost og antiinflammatorisk livsstil

Senest opdateret 28.06.2023