Hindbærmuffins med lakrids
12 stk.
Det skal du bruge
- 2 æg
- 125 g sukker
- 0,5 dl flydende fedtstof
- 1,5 dl yoghurt naturel
- 175 g hvedemel
- 100 g fuldkornsspeltmel
- 1 tsk. vaniljesukker
- 2 tsk. bagepulver
- 2 tsk. rålakridspulver eller 50 g hakkede nødder
- 250 g hindbær, friske eller frosne
Sådan gør du
- Pisk æg og sukker skummende. Rør flydende fedtstof og yoghurt i.
- Tilsæt hvedemel, fuldkornsspeltmel, vaniljesukker, bagepulver og rålakridspulver eller hakkede nødder og rør dejen sammen til en ensartet masse. Vend forsigtigt hindbærrene i.
- Fyld dejen i 12 muffinforme og bag ved 200 °C i 20–25 minutter.
Bliv klog på antiinflammatorisk kost og antiinflammatorisk livsstil
Senest opdateret 28.06.2023