Anmeldelser

3,6/5

Din anmeldelse

Jordbærdessert

4-6 personer

Det skal du bruge

  • 75 g makroner
  • 100 g hvid chokolade
  • 1 1/4 dl piskefløde
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 500 g skyr naturel
  • 400 g jordbær
  • 20 g usaltede pistacienødder

Sådan gør du

  1. Smuldr makronerne, hak chokoladen fint og fordel det i bunden af en fladbundet skål eller et fad.

  2. Pisk fløden til skum sammen med vaniljesukker.
    Bland forsigtigt flødeskum og skyr og fordel det over makron-chokoladeblandingen.

  3. Skyl jordbærrene, skær dem i skiver og top desserten med dem. Hak pistacienødderne groft og drys på som pynt.

Tip

Desserten kan varieres ved at bruge årstidens frugt og bær.

Senest opdateret 18.12.2024