Anmeldelser

0/5

Din anmeldelse

Jordbærkoldskål

4 personer

Det skal du bruge

  • 1 dl hakkede mandler
  • 500g jordbær
  • 1/2 dl sukker
  • 2 dl piskefløde
  • 1 l yoghurt naturel 0,5%

Sådan gør du

  1. Rist de hakkede mandler gyldne på en pande, og lad dem køle af.
  2. Mos 150g jordbær med sukkeret. Skær resten af jordbærrene i skiver.
  3. Pisk fløden til skum, og rør forsigtigt flødeskum, yoghurt og jordbærmos sammen.
  4. Vend de skivede jordbær i koldskålen (gem lidt til pynt).
  5. Pynt med skivede jordbær og hakkede mandler.

Bliv klog på antiinflammatorisk kost og antiinflammatorisk livsstil

Senest opdateret 05.06.2024

Hvad synes du om opskriften?

Vi vil gerne høre, hvad du synes om opskriften. Skriv en kommentar – og måske har du et godt tip til andre, der vil prøve den? Bemærk, at din kommentar ikke besvares af Gigtforeningen.

Skriv kommentar

Navn skal udfyldes
Din kommentar skal udfyldes
Hak ved brugerbetingelser skal udfyldes

Kommentarer