Müslibarer med chokolade og abrikoser
28 stk.
Det skal du bruge
- 1,5 dl groft hakkede nødder eller mandler
- 5 dl havregryn
- 1 dl sesamfrø
- 1 dl hørfrø
- 1 dl solsikkefrø eller græskarfrø
- 1 dl tørrede abrikoser i tynde strimler
- 1 dl groft hakket mørk chokolade
- 1 dl crunchy peanutbutter
- 1 dl honning
- 2 æg
- Revet skal af en usprøjtet appelsin
Sådan gør du
- Bland alle ingredienser og pres massen godt sammen i en 20 x 30 cm bageform beklædt med bagepapir.
- Bag massen i ovnen ved 175 grader i 15–20 minutter.
- Afkøl den bagte masse og skær den ud i 28 stykker.
- Opbevar müslibarerne i en lufttæt dåse.
Tip
- Chokoladen kan erstattes med tørrede tranebær.
- Tørrede abrikoser kan erstattes med anden tørret frugt, f.eks. frugtmix af tørret ananas, melon og papaya.
- Revet appelsinskal kan erstattes med 1 tsk. stødt kanel.
Bliv klog på antiinflammatorisk kost og antiinflammatorisk livsstil
Senest opdateret 28.06.2023