Powercookies
Det skal du bruge
- 100 g hasselnøddekerner
- 100 g græskarkerner
- 100 g kokosmel
- 100 g mørk chokolade 70 %
- 100 g havregryn
- 100 g tørrede dadler uden sten
- 300 g fuldkornsspeltmel
- 1 spsk. bagepulver
- 100 g honning
- 2 store æg
- 2 dl vand
Sådan gør du
- Findel hasselnødder, græskarkerner, kokosmel, mørk chokolade, havregryn og tørrede dadler i en foodprocessor eller minihakker. Hæld de nu findelte ingredienser i en røreskål.
- Tilsæt fuldkornsspeltmel, bagepulver, honning, æg og vand og ælt dejen med hænderne eller på røremaskine. Dejen skal være lidt klistret.
- Form 18 dejkugler, tryk dem flade til store cookies og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
- Bag kagerne ved 175 grader i 12–15 minutter.
Tip
- Spis en cookie som et mættende eftermiddagsmåltid i stedet for kage, eller tag den med på tur som en lækker snack undervejs.
- Du kan enten fryse eller opbevare de lækre powercookies i kagedåse en uges tid.
Bliv klog på antiinflammatorisk kost og antiinflammatorisk livsstil
Senest opdateret 28.06.2023