Småkager med lakrids og pistacienødder
Ca. 80 stk.
Det skal du bruge
- 100 g lys sirup
- 100 g sukker
- 100 g smør
- 250 g hvedemel
- 1/2 spsk. natron
- 3 spsk. lakridspulver
- 35 g groft hakkede pistacienødder
Sådan gør du
- Kom sirup, sukker og smør i en gryde, og varm op, til det er smeltet. Afkøl, til det er håndvarmt.
- Tilsæt hvedemel, natron, lakridspulver og pistacienødder, og ælt dejen sammen. Rul dejen til to pølser på hver 20 cm, og læg dem i køleskabet i mindst tre timer.
- Skær pølserne i 1/2 cm tynde skiver, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
- Bag småkagerne i ovnen ved 200 grader i ca. seks minutter. Afkøl småkagerne på en bagerist, og opbevar dem i en kagedåse med låg.
Bliv klog på antiinflammatorisk kost og antiinflammatorisk livsstil
Senest opdateret 13.03.2024