Anmeldelser

0/5

Din anmeldelse

Laks med grønt og citrondressing

2 personer

Det skal du bruge

  • 2 optøede lakseportioner
  • 400 g broccoli
  • 2 porrer
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 fed finthakket hvidløg
  • 1 tsk. fennikelfrø eller revet citronskal
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1/2 tsk. salt
  • Peber
  • 200 g fuldkornspasta

Citrondressing

  • 1,5 dl cremefraiche 9%
  • 1–2 tsk. citronsaft
  • Revet skal af 1/2 citron

Sådan gør du

  1. Beklæd en bradepande (ca. 25 x 35 cm) med bagepapir, læg laksestykkerne i den ene ende, og drys dem med salt og peber.

    Tjek din fisk med vores Omega-3-beregner

  2. Rens grøntsagerne. Del broccoli i mindre buketter, og skær porrerne i skiver på 1 cm. Damp grøntsagerne i 1,5 dl letsaltet vand i fire minutter, bland dem med olivenolie, hvidløg, fennikelfrø eller citronskal, citronsaft, salt og peber, og læg dem i bradepanden ved siden af laksen. Bages ved 180 grader i 12–14 minutter.
  3. Rør cremefraiche, citronsaft og -skal til en dressing.
  4. Kog pastaen i letsaltet vand efter anvisning på pakken.
Senest opdateret 13.03.2024

Hvad synes du om opskriften?

Vi vil gerne høre, hvad du synes om opskriften. Skriv en kommentar – og måske har du et godt tip til andre, der vil prøve den? Bemærk, at din kommentar ikke besvares af Gigtforeningen.

Skriv kommentar

Navn skal udfyldes
Din kommentar skal udfyldes
Hak ved brugerbetingelser skal udfyldes

Kommentarer