Anmeldelser

0/5

Din anmeldelse

Claus Holms andeconfit

Det skal du bruge

  • 1 dåse andeconfit (syltede andelår, købes i dåser)
  • 1 appelsin
  • 1 bakke friske brombær
  • Groft salt
  • 2 spsk. dijon sennep
  • 1 dl olivenolie eller rapsolie
  • 1 pose grønkål
  • Frisk salvie eller timian, du bestemmer

Sådan gør du

  1. Andelår lægges i bradepande – ind i ovn 20 minutter 200 grader.
  2. Pluk grønkål eller køb det snittet – rør appelsinsaft, sennep og olie sammen – hæld det henover kålen og lad det trække (man kan blanchere kålen forinden).
  3. Lige før lårene er færdige – lægges kål på et fad – her på rives appelsinskal – og de halve brombær fordeles. Hæld lidt fedt fra andelårene over og drys med friske krydderurter.

Bliv klog på antiinflammatorisk kost og antiinflammatorisk livsstil

Tip

Har du lyst, kan du riste en brik kikærter af i lidt karry og drysse på. Mandariner i både er også et scoop til denne ret!

 

Senest opdateret 28.06.2023

Hvad synes du om opskriften?

Vi vil gerne høre, hvad du synes om opskriften. Skriv en kommentar – og måske har du et godt tip til andre, der vil prøve den? Bemærk, at din kommentar ikke besvares af Gigtforeningen.

Skriv kommentar

Navn skal udfyldes
Din kommentar skal udfyldes
Hak ved brugerbetingelser skal udfyldes

Kommentarer