Anmeldelser

3/5

Din anmeldelse

Claus Holms citron-kyllingelår

Det skal du bruge

  • 6 stk. kyllingelår
  • 2 stk. citroner
  • Salt og peber
  • 1 pose rosenkål
  • 1 bøtte peberrod
  • 2 stk. porrer
  • 1 dl vindruekerne olie
  • 1 spsk. estragon
  • 1 spsk. honning
  • Dijon sennep

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 180 grader. Vend kyllingen med saften fra 1-2 halve citroner og estragon, salt og peber og hæld olie ved. I samme fad lægger du skyllede og hele rosenkål, sammen med porrer, der er renset og delt i tre, samt et par halve citroner.
  2. Alt bages i ovnen i 25 minutter og ved anretning flækkes rosenkål – der kommes citron og honning over samt salt og peber – og drys med frisk peberrod. Anret med lidt sennep på tallerkenen.

Til denne ret kan du spise kartofler.

Bliv klog på antiinflammatorisk kost og antiinflammatorisk livsstil

Senest opdateret 28.06.2023

Hvad synes du om opskriften?

Vi vil gerne høre, hvad du synes om opskriften. Skriv en kommentar – og måske har du et godt tip til andre, der vil prøve den? Bemærk, at din kommentar ikke besvares af Gigtforeningen.

Skriv kommentar

Navn skal udfyldes
Din kommentar skal udfyldes
Hak ved brugerbetingelser skal udfyldes

Kommentarer